Holistische massage

Holistische massage

Bij een holistische massage is er aandacht voor jouw lichaam én jouw gevoel. Op basis van jouw verhaal en dat wat jouw lichaam aangeeft, zal de massage afgestemd worden. De massage is geheel op maat en daardoor iedere keer anders.

De bewegingen van alle massages zijn dusdanig langzaam dat jij goed kunt blijven voelen wat er te voelen valt. De druk en massagetechniek zal steeds weer worden aangepast aan jouw lichaam.

Regelmatig zal er gevraagd worden hoe iets voelt voor jou. Op deze manier leer jij je lichaam steeds beter kennen. Misschien zie je een verband tussen jouw manier van leven en de gevolgen daarvan op jouw lichaam. De keus wat je met die informatie doet is aan jou.

Een holistische massage is geschikt als je:

Lichamelijke klachten en/of mentale klachten hebt
Veel in je hoofd zit en in verbinding wilt komen met je lijf
Op zoek bent naar ontspanning omdat er spanning voelbaar is
Preventief goed voor jezelf wilt zorgen

Ik kwam eigenlijk binnen voor een ontspanningsmassage. Even tussendoor had ik snel, zonder verder te kijken, een massage geboekt. Het bleek om een holistische massage te gaan. “Wil ik dit wel?”, was mijn eerste reactie. Tja, en toen kwam ik erachter wat de gevolgen zijn van mijn huidige manier van leven op mijn lichaam. Die constante hoofdpijn, de druk tussen mijn schouderbladen en het slechte slapen waren geen losstaande dingen! Alles hangt met elkaar samen, zo ontdekte ik.

Inmiddels heeft Eric mij diverse malen gemasseerd. Voorheen ging ik naar een sauna voor een ontspanningsmassage, alleen is dat voor even. De holistische massages helpen mij verder. Ik slaap beter, de hoofdpijn is weg en mijn schouderbladen waarschuwen mij als ik weer teveel hooi op mijn vork neem.

Dank je wel voor je aandacht Eric, ik ben blij dat ik per ongeluk een ‘verkeerde’ massage heb geboekt.

Marleen