Massage­­therapie

Massage­therapie

Massagetherapie nodigt uit tot bewustwording en zelfonderzoek. Vanuit een open milde houding word je uitgenodigd om naar jezelf te kijken met alles wat er is, ook naar de dingen die als minder prettig worden ervaren.

Jouw lichaam laat jou dat niet voor niks voelen. Vaak is er, door het alleen al te erkennen, ruimte voelbaar. Dat deel voelt zich eindelijk gehoord.

Soms zit er een dieperliggende boodschap in dat gevoel. Hoe zou het zijn om daar naar te luisteren? Misschien besluit je op basis daarvan om bepaalde dingen in jouw leven anders aan te pakken. Of komt er ruimte om dingen te aanvaarden die je toch niet kunt veranderen, het hoeft dan nog steeds niet leuk te zijn.

Ik begeleid je in dit proces. Iedere keer gebruik je jouw eigen lichaam als raadgever: massage als ingang naar het voelen. Er worden verschillende massage­technieken gebruikt om je hierin te ondersteunen.

Doorgaans zijn er meerdere sessies nodig. Hoeveel dat er zijn is afhankelijk van je hulpvraag.

Massagetherapie is geschikt voor je, als je:

Niet lekker in je vel zit en inzicht wilt in de achterliggende reden
Het belangrijk vindt om preventief goed voor jezelf te zorgen
Tegen een burn-out aan zit of burn-out bent

Ik kom sinds 2018 in de praktijk van Massagepraktijk Aandacht Plus. Voor die tijd had ik geen ervaring met massage. De eerste keer was dan ook best spannend. Gelukkig zorgde Mandy ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Wanneer ik in de praktijk kom, dan kijken we samen naar wat ik nodig heb. Doordat Mandy veel verschillende massagetechnieken toe kan passen, heb ik al verschillende massages gekregen, zoals ontspanningsmassage, hoofdmassage, buikmassage. Ook de gesprekken die ik met Mandy heb zijn fijn en zorgen ervoor dat ik weer op een andere manier naar situaties kan kijken.

De sfeer in de praktijk van Mandy is heel prettig, met warme kleuren, gezellige kaarsjes en fijne muziek. Echt een ruimte om rustig van te worden.

Ik raad iedereen aan om eens kennis te maken met Aand8+ en de mogelijkheden die Mandy kan bieden in haar praktijk. Uiteraard heb ik dit ook al aan een aantal mensen in mijn omgeving gedaan.

Jolanda